Messe cup 2017

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 23. Mai 2017

IBK håndball reiste med 3 jente lag til Messecup i Tønsberg 19 til 21 mai 2017. Det var Jenter 06, jenter 05 og jenter 03.

I tillegg var dommerne Helene Døvigen og Cathrine Tran fra IBK med som dommere i cupen. De var med på et opplegg som Region Sør arrangerte i forbindelse med messecup i tillegg til dømmingen i cupen. Våre dommer var de første som var i gang, de hadde allerede dømt 2 kamper før kl 10:00 på lørdag formiddag. De fortsatte å dømme ut over hele dagen og helgen, dette foregikk i Nøtterøy hallen.

Fredag ettermiddag ankom lagene Tønsberg voksenopplæring hvor de skulle overnatte denne helgen. Her hadde vi rigget opp til felles bespisning for alle sammen, det var grilling av pølser som stod på menyen. Etter at maten var fortært ble musikken slått på og det ble danset ut over kvelden.

Cup spillet foregikk i forskjellige haller i Tønsberg området jenter 2006 spilte sine kamper i Eik hallen, 2005 i Slagen hallen og 2003 i Nøtterøy hallen.

J2006 har vært på sin første overnattingscup denne helgen. De spilte 3 kamper lørdag og 2 kamper søndag.

Opplevelser på og utenfor banen har stått i kø. Små og store har koste seg. De fleste ønsket at helgen aldri tok slutt. Fin gjeng, mye moro, lite søvn, opp og nedturer på banen, strålende vær og bra arrangement. Det vanket til og med medalje til treneren. Det er spillergjengen som vet å overraske

En herlig tur for spillere, trener og medhjelpere som lagres i: never to be deleted delen, av både hjerne og hjertet.

J2005 startet sine kamper 15:05 på ettermiddagen, det ble 2 seiere og 1 uavgjort og de ble puljevinnere. Etter at kampene var ferdigspilt på lørdag ble det spist middag og deretter ble det kos i klasserommet resten av kvelden.

Søndag morgen var det tidlig opp for rydding av klasserommet før kvartfinalen skulle spilles, kampen startet kl 08:50 mot Tindlund.

Her ble det dessverre tap 8-1, en litt stang ut kamp men det viktigste var at alle fikk spille.

J2003 hadde også en sein start på cup spillet, første kamp startet 13:30 mot Stryn, her ble det et knepet tap 10-7, i innledende ble det 2 tap, 1 vinst og 1 uavgjort.

Dette holdt til B-sluttspill på søndag.

Første kamp søndag begynte kl 09:15 mot Tønsberg Turn, her ble det vinst med 8-7, deretter ble Fram Larvik Blå slått 12-11.

Da var laget klart for finale i B-sluttspillet.

Finalen ble spilt mot Halsen 1 og igjen ble det utrolig javnt og spennende hele kampen, etter ordinær tid stod det 8-8 og kampen måtte avgjøres på sudden death.

Halsen vant loddtrekningen om hvem som skulle begynne med ballen.

I første angrep så fikk Halsen avsluttet men en skikkelig feber redning av Inger med venstre fot gjorde at IBK overtok ballen.

I påfølgende angrep greide Veronica å skyte ballen i mål og seieren gikk til IBK og pokal hjem til Krokstadelva.

Oppsummert så var dette en vellykket tur til Tønsberg for lagene, alle koste seg i det fine været med flotte sportslige og sosiale opplevelser for store og små.

Sportslig hilsen IBK håndball.