IF Birkebeineren - Håndball

IF Birkebeineren - Håndball

Historisk tilbakeblikk

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 5. Okt 2017

Historisk tilbakeblikk: Følgende artikkel sto på trykk i Birkebladet nr 2 i 2007.

Til topps på Geilo. En flott kombinasjon med trening og fjelltur

Flott start på håndballserien Nå er vi kommet godt i gang med håndballsesongen 2007- 2008, og vi har hatt en kjempeflott start i serien.

På 4 kamper har vi 3 seire og tap, og da tapte vi bare med mål. Som jentene selv sa etter siste kamp (da vi slo Konnerud); «Nå har vi bare spilt 4 kamper og gjort det bedre enn vi gjorde på hele sesongen i fjor». Men, vi har også jobbet for dette.  Vi startet med et kjempebra møte med spillere og foreldre på Årbogen i vår med over 40 spillere og foreldre tilstede.  Vi ble her enige om å ta noen grep for å kunne gjøre det bedre denne sesongen. Disse har vi klart å holde.  Jentene har virkelig stått på.  Laget består nå av 5 spillere og et trenerteam på 5 stk.

Vi har vært så heldig å få med Camilla Bjørnstadjordet i dette teamet.  Hun er en flott motivator og sitter inne med mye kunnskap som både spillere og resten av trenerteamet drar nytte av. Spillerne synes det var godt å få noen inn som skjønner hvordan det er å være 3 år, for det har jo vi andre glemt; ifølge jentene. Vi startet opp med treninger på Årbogen (2 dager i uka) fra 2. uka i august.

Da vi endelig kom inn i hallen trente vi 4-5 timer i uka. Det vare ingen andre som hadde startet opp treningene så vi var heldig som fi kk all denne tiden på hel bane. I tillegg hadde vi en utrolig fl ott treningssamling på Geilo i høstferien, fra torsdag til søndag. 4 jenter og 7 voksne var vi som reiste oppover. Vi overnattet i leiligheter på Øen Camping. Vi hadde ca 10 timer trening i hallen pluss at vi hadde en 2 timers tur på fjellet lørdag, mellom to økter i hallen. Vi hadde noen kjempefine treninger i en hall som hadde alt av utstyr fritt til disposisjon. Ikke vanskelig å få kvalitet og variasjon på treningene under slike forhold. Jentene var virkelig fornøyd etter endt opphold og mente de hadde lært mer på denne turen enn de hadde gjort hele høsten


Lørdag kveld hadde vi Geilo-Idol og kreativiteten og innsatsen var stor fra alle jentene.  Fra å ha hatt døgn på å fi nne sang og antrekk var vi utrolig imponert over hva de fikk til.  Vi som trenere slapp nok heller ikke unna. Deltakelse i Idol var pålagt og 5 min. trening av jentene på søndag.  Vi slapp ikke akkurat billig unna. Så nå er det bare å fortsette den fi ne trenden vi har og glede seg til resten av sesongen.

Utfordringen videre nå er at vi kun har 2 timer og 5 min i hall, og kun time på full bane.  Dette er lite og vi ønsker oss virkelig mer treningstid i hall!! Ønsker å rette en stor takk til alle foreldre som er kjempeflinke til å møte opp på kamper og gir oss en utrolig støtte.  Dette er noe som jentene også begynner å sette stor pris på. Fortsett med det!!! Lars og Trude

Messecup Håndball 2007 Flere av håndballagene til IBK deltok i Messecup i Tønsberg i slutten av mai.  Cupen arrangeres fra fredag til søndag og er en fin avslutning av sesongen for spillerne.


Flere av lagene overnatter på skoler under turneringen og har det gøy sammen. Om kvelden er det også mulighet til å besøke Tønsbergmessen med tivoli og å gå på diskotek for deltagerne. 

Ett av lagene som deltok var IBK jenter født i 94 som er avbildet her. De hadde det gøy både under kampene og når de hadde ledig tid.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline