Historisk tilbakeblikk

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 16. Okt 2018


Følgende artikkel sto i Birkebladet nr 1 i 2011

 Vår målsetning er å gi barn og unge i vårt nærmiljø et tilbud om å spille håndball i et godt og trygt sosialt miljø, hvor alle har rett til å delta ut fra sine forutsetninger.

Vi ønsker å fremme en sunn sosial og sportslig utvikling, hvor alle spillere gis utviklingsmuligheter ut fra sine forutsetninger. Gruppen har som mål at det skal være minimum ett jentelag og ett guttelag pr. årsklasse, og vil legge forholdene til rette for at lagene i hver årsklasse har et nært og godt samarbeid både sportslig og sosialt. Dagens håndballgruppe består av 9 spillere i alderen 11 til 15 år. I tillegg har vi ca seksti 8-10 åringer som deltar i håndballaktiviteter gjennom Idrettsskolen.

IBK Håndball har 6 lag som deltar i ordinært seriespill og 3 lag som deltar i aktivitetstureneringer gjennom vinteren. I tillegg har Idrettsskolen 5 lag som også deltar i turneringer.

Etter flere år med dårlig økonomi, har nå IBK Håndball en sunn økonomi. Dette har medført at vi har kunnet øke aktivitetsnivået tilsvarende. Sesongen 010/ 011 var første gang vi hadde midler til å tilby alle lagene fulle treningsøkter i Ekneshallen.

Dessverre er tilgang på halltid et stort problem for gruppen. Ekneshallen er sprengt, og vi har vært nødt til å flytte treninger til andre haller i regionen. Dessverre er situasjonen den samme i alle haller, så vi får ikke tilgang på nok tid. Dette medfører at vi ikke klarer å gi et fullgodt tilbud til alle som ønsker det. IBK Håndball har definert seg som en breddeidrettsgruppe, og har som viktigste oppgave å tilrettelegge treningstilbud for alle barn og unge som ønsker å spille håndball i Krokstadelva. 

På følgende sider presenteres Birkebeinerens håndballgruppe i sin helhet. En flott gruppe med mange glade medlemmer

Vi kan konkludere med at målsettingen for håndball gruppen ikke har endret seg mye siden 2011, det har dessverre ikke hall situasjonen i Krokstadelva og for IBK håndball heller ikke gjort, vi sliter fortsatt med å kunne tilby alle grupper nok tid i hallen.

Bilde viser Jenter 15 år fra 2011, født i 1995

 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline