Aktivitets turnering 6`er håndball 9 og 10 år

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 24. Okt 2018

21 oktober arrangerte IBK håndball aktivitets turnering i Ekneshallen i 6"er håndball. 11 lag spilte 18 kamper og første kamp ble blåst igang nøyaktig kl 10:00 denne formiddagen

Første kamp ble spilt mellom Birkebeineren og Konnerud i gutter 9års klassen. Det var full gass fra første pip i fløyten, gutta var fulle av energi.

gutter 9 år

9 årsklassen spilte kamper fra kl 10:00 og siste kamp startet kl 13:45, det ble spilt 10 kamper og alle lag fikk minst 3 kamper hver seg.

Gutta fra IBK kjempet som løver i alle kampene og sto på til siste slutt. Flott å se en så ivrig gjeng spille håndball på hjemmebane. I tillegg til å spille håndball ble det nok flere turer i kiosken hvor det ble servert masse godt.

gutter 10 år

10 årsklassen startet sine kamper helt etter tidsskjema kl 14:10. Det var heller ingenting å si på energinivå til disse gutta, fult trøkk fra første stund. I denne klassen var det Holværingen og Birkebeineren som fikk æren av å starte turneringen.

Her ble det spilt 8 kamper med full rulle hele ettermiddagen, det var nok noe besøk i kiosken for denne gjengen også i løpet av dagen.


IBK barne dommere håndballIBK håndball hadde egne dommer som dømte alle kamper i denne turneringen, det var første gang disse jentene dømte etter utført barndommer kurs 2 september i år, det var nok ikke fritt for at det kilte litt ekstra i magen for disse jentene.

Takk til alle som bidro til å gjøre denne dagen til et flott arrangement, det er trenere/lagleder fra alle lag som deltok, spillere,arrangementsansvarlig, fair play vert, dommerutvikler, dommere, de som sto i kiosken, de som sørget for at vi hadde varer i kiosken, foreldre, de som jobbet dugnad i en eller annen form.

Uten denne innsatsen hadde de ikke blitt noe av, takk alle sammen.


Sportslig hilsen IBK håndball


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline