Teknikkmerkeprøven

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 17. Des 2018

Fredag 7.12.2018 arrangerte IBK håndball teknikk merke prøven i Ekneshallen.

48 barn og ungdom møtte opp for å prøve seg på merke.

Teknikk merke består av gradene Rødt, Bronse, Sølv, Gull og Gullballen

Teknikkmerkeprøvene i håndball er først og fremst laget for å motivere spillerne til mer individuell teknisk trening, og for å fokusere på viktigheten av å trene på detaljer.

Alle prøvene er laget slik at de gode teknikerne favoriseres, men ingen prøver er så vanskelige at bare et fåtall vil klare dem

I merkeprøvene er det lagt vekt på å få med sentrale teknikker fra håndballspillet. Disse teknikkene er så viktige å beherske, at de i alle fall bør prioriteres i håndballtreninga.

Teknikkmerkeprøven startet kl 17:00 og ble avsluttet klokken 20:00.  Det ble tatt 57 merker denne kvelden fordelt på 37 røde og 20 bronsemerker.

Deltagerene var fordelt på årsklassene G2007, G2008, G2009, G2010, J2003, J2005, J2006,

J2007 og J2008.

Takk til Lisbeth og Thomas som sto for planlegging og gjennomføring, takk også til de som sørget for kiosken denne kvelden.

Håper at flere benytte seg av muligheten til å måle seg opp mot teknikkmerkeprøven neste gang.

Neste runde med teknikkmerkeprøven blir i mars 2019

Sportslig hilsen IBK håndball.