Rekruttering av nye styremedlemmer til IBK håndball

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 5. Jan 2019

IF Birkebeineren håndball behøver deg

Da flere medlemmer av dagens styre har vært med i mange år og vil om kort tid gi seg i styre trenger vi å fylle på for å kunne fortsette å utvikle håndball gruppen i IBK.

Vi ønsker primært at foreldre/foresatte fra de yngste årsklassene til å bidra i dette viktige arbeidet for å ha et balansert styre som består av medlemmer fra alle årsklasser i IBK håndball.

Vi trenger voksene som kan bidra i styrearbeidet og drift av håndball gruppen i IBK.

Frivilligheten er viktig for at vi fortsatt skal ha en lokal idrettsforening.

Er du en av oss som ønsker at håndball gruppen i IBK fortsatt skal bestå og kunne gi et godt tilbud til barn og ungdom i Krokstadelva.

Vi tilbyr et godt miljø og meningsfulle oppgaver som vi i fellesskap skal løse.

Hvis du er interessert så send noen ord med navn,telefon nr til birkebeineren@rsn.handball.noeller eller ta kontakt direkte på telefon 97011066

Styre IBK håndball