IF Birkebeineren - Håndball

IF Birkebeineren - Håndball

Oppsummering av sesong 2015-16 for Jenter 2005

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 26. Apr 2016

Denne sesongen har vi hatt to lag i J10 serien og ett lag i J11-uøvet. Gruppa har store deler av sesongen bestått av 18 aktive jenter. På slutten av sesongen har vi fått noen nye jenter som ville prøve seg på håndball.

Jenter 10 har spilt aktivitetsturneringer en gang pr. måned hvor hvert lag har hatt mellom 3-4 kamper pr gang. En kamp har vart 1x20min med 1 keeper og 5 utespillere på banen.

Denne sesongen har vi hatt stort fokus på individuelle ferdigheter og lagspill. I alderen 10 år er det stor forskjell på nivå på spillerne. Det gir oss trenere en stor utfordring i forhold til hvordan vi skal legge opp treninger og kamper. Målet var å heve alle spillerne ferdighetsmessig og det føler vi nå vi har klart. Vi har hatt kamper hvor vi har fordelt gjevt slik at alle ferdighetsnivåer er presentert og andre ganger har vi delt inn i nivå. På den måten favner alle spillernes nivåer og alle får da utfordringer som passer deres ferdighetsnivå. Dette syns jentene har vært veldig bra og vi kan se en forbedring på alle også i kampene. Det er flere som er med å bidra og ikke minst tørr å prøve på det vi har trent på også i kamp.

Resultatmessig har jenter 2005 vunnet, spilt uavgjort og tapt.

Det beste av alt er at det er en gjeng stolte jenter som avsluttet sesongen 10.april.

Premieutdeling etter høstsesongen


Det laget vi har hatt med i jenter 11 uøvet har og prestert bra. Vi har vunnet, spilt uavgjort og tapt kamper. I denne serien har vi møtt de samme lagene både høst- og vårsesong. Og resultatene viser at selv om vi tapte den ene gangen betyr ikke det at vi ikke kan vinne neste kamp. Det har vært mange tøffe tak, men jentene som har spilt i jenter 11 har stått på og virkelig kjempet for å sette IBK på kartet.

Premieutdeling Vestfossencup

Tilslutt må jeg bare få skryte av den flotte foreldregjengen som har stilt opp på dugnader og skapt stemning i hallen. Litt tamme i begynnelsen av sesongen, men etter trening på å heie en hel sesong skal jeg si de tok opp kampen om å heie under møte med et av våre motstanderlag under cupen.

Vi hørte dere ned på benken!!

Nå venter Messecup i Tønsberg helgen etter 17.mai, og så tar spillere og trenere en velfortjent ferie og lader opp til håndballseongen 2016/2017.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline