Sesong 2015-16 Jenter 2003

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 2. Mai 2016

Jentene startet sesongen med deltakelse i Dyreparken håndballfestival i Kristiansand 21 til 23 august 2015. Det var en spent gjeng som satte seg i bussen fredag ettermiddag. Stemningen var stor fra første sekund. Bussen var fremme i Kristiansand ca kl 20:00, da ventet fortroppen med rykende ferske pizza til hele gjengen. Jentene ble innlosjert i klasserom på Kristiansand Katedral skole slik at det åndelige var også på plass.

Sportslig ble helgen bedre enn forventet da begge lagene gikk videre fra gruppespillet, i sluttspillet røk det ene laget ut med en gang mens lag nr 2 gikk videre. Lag 2 spilte uavgjort i neste kamp og tapte dessverre på loddtrekning.

Sosialt var dette en skikkelig opptur med flott vær hele helgen og besøk i dyreparken med konsert i Kjutavika for både voksne og barn med disko seinere på kvelden.for jentene.

Lag 1 Dyreparken håndballfestival

Lag 2 Dyreparken håndballfestival

Jenter 2003 har i sesongen 2015-16 deltatt i seriespillet med 3 lag. Før jul spilte de i 12A serie med 2 lag og 1 lag i J13 B serie. Det ble noen seiere og noen tap.

Etter jul ble det gjort en endring da det ble meldt opp 1 lag i 12A og 1 lag i 12B serie. Dette viste seg å være veldig bra. Denne endringen var riktig da jentene spilte mot lag på sitt eget nivå.

Laget som spilte i J13B serien sto sesongen helt ut med bedre og bedre prestasjoner ut over sesongen.

Det ble spilt totalt 53 serie kamper og scoret 735 mål. Kan vel ikke si annet at det har vært en travel sesong for alle sammen. Takk til alle foreldre som har stilt opp på dugnad seint og tidlig. Uten denne innsatsen ville det ikke blitt noen håndballkamper.

Sesongen ble avsluttet med deltakelse i Vestfossen cup. Etter å ha gått ubeseiret gjennom gruppespillet møtte vi Hokksund i semifinalen. Her ble det enveiskjørin og IBK vant overbevisende 11-3.

I finalen møtte vi Solberg. Her spilte IBK nok sin dårligste kamp i cupen og tapte. Igjen ble resultatet bedre enn forventet, 2 plass er mer en godkjent.

Laget i Vestfossen cup 2016

Nå blir det lett trening frem til Messecup i Tønsberg 20 til 22 mai. Etter dette blir det sommerferie for jentene, trenere og støtteapparat.