Oppsummering Messcup i Tønsberg 2016. IBK J2003

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 25. Mai 2016

Vi kjørte buss sammen med J2005 til Messcup i Tønsberg. Det var høy stemning med allsang og heiarop. Vi kjørte en omvei om Vestfossen med en innlagt is-pause i Eidsfoss.

Alltid morsomt med busstur, her er vi snart klare fra Nedre Eiker Kirke

Vi ble innlosjert på Presterød ungdomsskole. Der hadde to pappaer vært tidlig ute og hengt opp IBK-flagget i vinduet, og ryddet pulter og stoler, takk til dere!

IBK flagg på Presterød ungdomskole

Vi kom oss raskt på plass, og jentene fikk litt tid til å utforske rundt i området før vi samlet oss for kvelden. Vi måtte stå opp tidlig lørdag morgen!!

Etter frokost lørdag, spilte vi tre kamper i innledende runde. Det ble to klare seiere og ett tap. Vi kom dermed med i A-sluttspillet. Siden vi ble tidlig ferdig med gruppespillet lørdag, ble det mye tid sammen med laget. Etter siste kamp, hadde vi felles grilling som to flinke pappaer ordnet for oss. En mamma dro og kjøpte en portabel høyttaler, til stor begeistring for alle jentene. Høyttaleren ble innviet i klasserommet med allsang og karaoke. Vi rakk å ta bussen og se 3 av kampene til J2005. Her ble det ropt og heiet, noe J2005 tydelig satte pris på :o) Vel tilbake på skolen igjen spiste vi middag (etter å ha spionert på ett par potensielle motstandere til 1/8-dels finalen søndag). Etter middag dro vi på disco på Støperiet i Tønsberg. Jentene klarte å overtale laglederne til å være der litt lenger enn først avtalt. Det var en blid og lykkelig gjeng som møtte oss til det nye fremforhandlede møtetidspunktet. Vi tok buss tilbake til skolen, og hoppet slitne og tilfreds rett til sengs. Vi skulle opp kl.6.30 søndag morgen!!!

Laget Messecup 2016

Bak fra Venstre Trenere: Lisbeth - Marianne

Sittende fra venstre: Inger-Frida N - Celine - Malin B - Hannah - Emilie - Antonia - Veronica - Elise

Foran: Andrine - Frida E

Tidlig søndag morgen, var det en litt trøtt gjeng som måtte vekkes, spise frokost og varme opp til 1/8-dels finalen mot Bøler. Det ble en jevn kamp, men vi klarte ikke å dra i land seieren. Det ble et 6-8 tap. Bøler spilte seg til en 4. plass senere på dagen. Etter kampen ryddet vi klasserommet og dro hjem igjen. Cup-eventyret var over for denne gang!

Det var en utrolig flott gjeng å dra på cup med. Jentene var utrolig snille, blide, hensynsfulle og greie. Foreldrene må vi også få skryte av. De kom tidlig på morgenen og støttet jentene og heiet så taket i hallen nesten lettet.

Nå skal det bli godt med en liten håndballpause før det braker løs igjen i august.

Vel møtt til kamp neste sesong!