IF Birkebeineren - Håndball

IF Birkebeineren - Håndball

Messecup 2016 Jenter 2005

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 30. Mai 2016


Jenter 2005 Messecup 2016

Endelig er vi klare for ny overnattingscup, og denne gangen reiste vi til Tønsberg sammen med jenter 2003. Hva er vel en cup uten busstur?Forventningsfulle jenter er klare til avreise fra Nedre Eiker kirke fredag ettermiddag.

Busstur på vei til Messecup

For at bussturen skulle vare litt lengre valgte vi å kjøre gamleveien mot Tønsberg med en liten is-stopp på Eidsfoss. Regnet plasket ned, men isen smakte utrolig godt og humøret var på topp.

Is pause på Eidsfoss kro

Sammen med jenter 2003 (riktig nok i hver vår etasje) ble vi innlosjert på Presterød Ungdomsskole ved siden av Slagenhallen. Her skulle jenter 2003 spille sine kamper og vi fikk både frokost og middag i samme bygg.

Vi måtte tidlig opp lørdag morgen og da er det godt med litt frokost.

Lag 1 hadde kamp tidlig på morgenen i Eikhallen, og dit måtte vi ta buss. Lag 2 var med for å heie de frem. Seier i første kamp! Så var det bare å være tålmodig og vente på at lag 2 skulle i gang med kampene sine på ettermiddagen, og at lag 1 skulle spille sine to siste kamper.

Seier i første kamp for lag 2. For en flott start av IBK`s jenter 2005. J

De resterende kampene denne lørdagen, ble to seire til IBK 1 og 1 seier og 1 tap for IBK2. Nå var det dusjing, middag og ikke minst disko

En sliten jentegjeng syns det var stas på disko, men da klokka var rundt halv åtte var de veldig klare for å reise tilbake til skolen, hoppe i pysjen, spise snop og kose seg. Klokken åtte var vi tilbake på skolen og her ble det party, Innen klokken 23:00 var det stilt.


Søndag var det bare å stå tidlig opp, spise frokost og gjøre seg klar til kamp. Begge lagene hadde en kamp tidlig. IBK 1 gikk av med seieren og IBK 2 spilte uavgjort. En flott innsats av begge lag en tidlig søndags morgen.

To kamper gjenstår. IBK 1 starter sluttspurten og vinner sin kamp. IBK 2 avslutter Håndballhelga med seier i sin kamp. Velfortjente medaljer ble delt ut til spillerne som har gjort en fantastisk innsats i årets Messecup. 8 seiere av 10 kamper det er vi utrolig stolte av. Heia IBK!

Med noen timers pause til siste innsats av Messecup, samlet vi alle spillere, foreldre og trenere på Presterød ungdomsskole. Her fikk vi pakket alt sammen, og satt stoler og bord på plass. Etter en flott innsats, gjennom hele sesongen, passet det fint å ha en liten oppsummering for jenter 2005 og sesongen 2015/2016.


TAKK FOR EN FANTASTISK INNSATS OG FLOTT HÅNDBALLHELG

Sportslig hilsen Trener Team Jenter 2005

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline