Sone trening i Ekneshallen

Postet av IF Birkebeineren - Håndball den 29. Nov 2016

Region Sør hadde sone trening for jenter født i 2003 i Ekneshallen i går mandag 28.11.2016.

Det var 30 jenter fra forskjellige klubber i vårt distrikt. Fokus på denne samlingen var forsvar spill.

I tillegg ble det trenet på en god del basis øvelser.

Det ble en 2 timer økt fra kl 19:00 til 21:00

Region Sør arrangerer hele 8 sone samlinger for denne årsklassen denne sesongen i forskjellige haller rundt om i vår region. Det er forskjellige tema på hver samling.

Formålet med disse samlingene er å inspirere og motivere de spillerne som gjennom gode holdninger, interesse, trenings vilje i egen klubb til å være med videre.

Antall jenter som kan være med på disse samlingene blir styrt av hvor mange lisensierte spillere den enkelte klubb har på trinnet.

IBK har 3 plasser på disse samlingene, i tillegg får vi med en spiller når samlingen blir holdt på vår hjemme bane.

Denne gangen var Andrine, Celine og Inger med på samlingen fra IBK.

Sportslig hilsen IBK håndball.